Forum Wspólnoty Rzeczypospolitej…

Rezygnacja
T#443293
Facebook
Virus poziom 5 Administrator 

Ilość edycji wpisu: 1
#2327220 01.09.2016 10:31:37
Witam,
Chciałbym poinformować, iż z dniem dzisiejszym zrezygnowałem z pełnienia funkcji członka Zarządu WM.
Zarząd obecnie będzie działać w dwuosobowym składzie.
Jeśli ktoś z Państwa chciałby uzupełnić skład Zarządu, proszę zgłosić się do p. Dominiki, która przygotuje odpowiednią uchwałę. Można poddać ją pod głosowanie na rocznym zebraniu, jeśli dana osoba chciałaby najpierw się "pokazać" członkom wspólnoty lub jeśli ktoś nie widzi takiej potrzeby to można poddać ją pod głosowanie szybciej.
Jeśli ktoś z Państwa będzie miał jakieś uwagi lub zapytania co do mojej osoby to proponuję skontaktować się mailowo na adres widniejący na moim profilu tego forum. Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania.
Pozdrawiam
Maciej Modzelewski
wpis edytowany 01.09.2016 10:32:49
Klubowicz poziom 5
#2327330 01.09.2016 16:32:14
    Virus pisze:

Witam,
    Chciałbym poinformować, iż z dniem dzisiejszym zrezygnowałem z pełnienia funkcji członka Zarządu WM.
    Zarząd obecnie będzie działać w dwuosobowym składzie.
    Jeśli ktoś z Państwa chciałby uzupełnić skład Zarządu, proszę zgłosić się do p. Dominiki, która przygotuje odpowiednią uchwałę. Można poddać ją pod głosowanie na rocznym zebraniu, jeśli dana osoba chciałaby najpierw się "pokazać" członkom wspólnoty lub jeśli ktoś nie widzi takiej potrzeby to można poddać ją pod głosowanie szybciej.
    Jeśli ktoś z Państwa będzie miał jakieś uwagi lub zapytania co do mojej osoby to proponuję skontaktować się mailowo na adres widniejący na moim profilu tego forum. Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania.
    Pozdrawiam
    Maciej Modzelewski

Dziękujemy za poświęcony czas i zaangażowanie.
Poziomka
#2327346 01.09.2016 17:32:39
Również się przyłączam do podziękowań. Mam nadzieję, że zostaje Pan z nami jako sąsiad oczko
Virus poziom 5 Administrator 
#2327350 01.09.2016 17:40:25
Dziękuję.
Zostaję, jeszcze się nie wyprowadzam oczko
Czas jednak na pewne zmiany stąd taka decyzja. Mam nadzieję, że będzie wszystko szło w dobrą stronę.
Pozdrawiam
ADAM poziom 4
#2327376 01.09.2016 19:27:57
Ja również dziękuje za poświęcony czas i zaangażowanie .
Rezygnacja
T#443293
Facebook
Ten temat jest zamknięty - nie można dodawać nowych wpisów.
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!